Elaval tulel ja armastusega valmistatud BBQ lihad ja söögid. Soovin, et kliendil oleks ligipääs maitsvale, ausale ja armastusega tehtud söögile.
Kuidas ja miks sündis Omakandi BBQ?
Enne, kogu oma energia suunamist Omakandi BBQ-sse, töötasin Tallinna tipprestoranides 12 aastat kokana. Kuna pandeemia pani mind mõistma, et on ka teistsuguseid väljundeid söögi tegemisele, siis otsustasin oma tegemised siduda oma kodukandi – Laulasmaaga. Tulenevalt terve mu karjääri jooksul saatnud kirest elava tule ja liha vastu, suunasin kogu oma energia sellesse ja sündis Omakandi BBQ.
Mida ma pakun?
Tänane tootevalik on värskest ja võimalikult kodumaisest toorainest BBQ lihad, tooted ja toidud. Pea iganädalaselt toimub liharing, kus toimetan otse ahjust sooja liha teie koduuksele. Lisainfot saab minu sotsiaalmeedia kanalite kaudu või minuga otse kontakteerudes. Kuna minu ahi on ratastel, siis saan tulla oma tegemistega ka teile sobivasse asukohta, olgu selleks siis sünnipäevad, aiapeod või ühiskokkamise formaadis koosviibimised.
Mis seob mind Loode-Eestiga